Δραστηριότητα

H εταιρεία «Κραβαρίτης Β. Δημήτρης» δραστηριοποιείται στον επαγγελματικό εξοπλισμό εδώ και 25 χρόνια, με πελάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι η πρώτη επιλογή των επαγγελματιών της Θεσσαλίας, λόγω της εξαιρετικής κάλυψης των συσκευών και των ανταλλακτικών αυτών.

Ιστορία

Η εταιρεία «Κραβαρίτης Β. Δημήτριος» ξεκίνησε την επιχείρηση στο Βόλο πριν από 28 χρόνια, με στόχο την πώληση ανταλλακτικών οικιακών και επαγγελματικών συσκευών. Κάτι που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, με άμεση διαθεσιμότητα σε πάνω από 10.000 κωδικούς και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, φροντίζει να καλύπτει καθημερινά τις ανάγκες των πελατών της με ταχύτητα και συνέπεια.

Πολύχρονη εμπειρία

Με την πολύχρονη εμπειρία, η εταιρεία «Κραβαρίτης Β. Δημήτριος» είναι πλέον σε θέση: Να εξοπλίσει την επιχείρηση σας, αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό του χώρου σας, έχοντας την  δυνατότητα παραγωγής ανοξείδωτων κατασκευών στις επιθυμητές σας διαστάσεις, με σκοπό την καλύτερη δυνατή λειτουργία κάθε επιχείρησης. Είναι σε θέση να σας καλύψει με την χαρτογράφηση όπως και την κατανομή του χώρου σας, την τοποθέτηση και την υποστήριξη όλων των μηχανημάτων καθώς και το υψηλό after sales service.

Στην σελίδα μας θα βρείτε ένα μέρος από τα προϊόντα που μπορούμε να σας διαθέσουμε, βέβαια μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας (καινούργιου και μεταχειρισμένου εξοπλισμού) , θα ικανοποιήσει απόλυτα τις ανάγκες σας.